categorieen Menu
0
zoeken
https://www.sportbrace24.nl/vingerbrace
Zoek op naam, nummer, kenmerk...
Winkelmandje

Vingerbrace kopen voor de beste stabiliteit

Waarschijnlijk gebruikt uw handen dagelijks veel, klachten aan de vinger/hand kan een grote belasting zijn. Een handbrace is geschikt om te dragen bij handblessures, handrevalidatie na een zware handblessure of zelfs een handbreuk. De merken die wij voeren zijn dan ook alleen Sporlastic en Zamst.

#/pagina
 
Afdrukken

Werkt een vingerbrace?

Over het algemeen zijn de vingerbraces voor revalidatie en de ontladende braces het meest effectief. Braces helpen sommige mensen meer dan de andere. Sommige mensen zijn bang dat vingerbraces zelfs de kans op blessures verhogen. Dit komt vooral vaak voor bij sporters en komt doordat de vingerbrace zo vaak gedragen wordt dat de spieren in het vinger/handgewricht in kracht afnemen. Over het algemeen is het toch het geval dat de mensen die vingerbraces dragen het gevoel hebben dat ze helpen. Hierbij moet vooral onthouden worden dat een vingerbrace als ondersteuning gebruikt dient te worden en niet als langdurige oplossing waarbij het als vervanging voor spieren moet optreden.

Hoe krijg ik een vingerbrace?

U kunt de vingerbraces op verschillende manieren verkrijgen. De Apotheek en medische winkels bieden vaak eenvoudige vinger/hand mouwen of steunen. Sommige mensen bestellen vingerbraces rechtstreeks van fabrikanten of op het internet. Uw arts kan u helpen bij het kiezen van een tape of brace. Hierdoor bent u er zeker van dat u het juiste type zal gaan gebruiken.

Hoe kan ik een vingerbrace gebruiken?

Tijdens het sporten, moet vingerbraces worden gebruikt zoals voorgeschreven door uw arts of adviseur. Wees voorzichtig bij het aantrekken van de brace op om ervoor te zorgen dat de scharnieren zijn waar de vinger/hand buigt. Riemen, banden of haak-en-lus tapes moeten worden vastgemaakt rond je been. U moet de plaatsing van de brace te controleren tijdens activiteiten om ervoor te zorgen dat het niet is verplaatst. Slecht geplaatste beugel kan pijn doen in plaats van je te helpen. Om goed te werken, moet een vingerbrace gedurende alle activiteiten die u in gevaar brengen voor blessures aan je vinger/hand worden gedragen. Vergeet niet om goed op te warmen voor het begin van elke activiteit.

Sitemap | Algemene Voorwaarden