categorieen Menu
0
zoeken
https://www.sportbrace24.nl/tape
Zoek op naam, nummer, kenmerk...
Winkelmandje

Tape kopen voor de beste stabiliteit

Tape is een rekbare, soms gekleurde tape die wordt gebruikt bij de behandeling van spierblessures, behandeling van pijnpunten, sturing van het gewricht en bij lymfedrainage. Door de unieke eigenschappen van de tape is het mogelijk om meerdere dagen de tape op de huid te dragen zonder deze te vervangen of last te krijgen van huidirritatie.

#/pagina
 
Afdrukken

Werkt een tape?

Over het algemeen zijn tapes voor revalidatie en de ontladende braces het meest effectief. Braces helpen sommige mensen meer dan met de tapes. Sommige mensen zijn bang dat tapes zelfs de kans op blessures verhogen. Dit komt vaak voor bij sporters. Doordat de tape te vaak gedragen wordt, nemen de spieren in het tapegewricht af in kracht. Over het algemeen is het toch het geval dat de mensen die tapes dragen het gevoel hebben dat ze helpen. Hierbij moet vooral onthouden worden dat een tape als ondersteuning gebruikt dient te worden en niet als langdurige oplossing waarbij het als vervanging voor spieren moet optreden.

Hoe krijg ik tape?

Er zijn vele manieren om een ​​tape te krijgen. Apotheek of medische aanbod winkels bieden vaak eenvoudige tape mouwen of steunen. Sommige mensen bestellen tapes rechtstreeks van fabrikanten of op het internet. Uw arts is een goede bron en kunnen weten over de vele verschillende tapes en bedrijven. Uw arts kan u helpen bij het kiezen van een tape of brace. Hierdoor bent u er zeker van dat u het juiste type zal gaan gebruiken.

Hoe kan ik een tape gebruiken?

Tapes moeten worden gebruikt zoals voorgeschreven door uw arts of adviseur, veelal tijdens het sporten. Wees voorzichtig bij het aantrekken van de brace om ervoor te zorgen dat de scharnieren zijn waar de tape buigt. Riemen, banden of haak-en-lus tapes moeten worden vastgemaakt rond je been. U moet de plaatsing van de brace controleren tijdens activiteiten om ervoor te zorgen dat de brace niet is verplaatst. Een slecht geplaatste beugel kan pijn doen in plaats van je te helpen.
Vergeet niet om goed op te warmen voor het begin van elke activiteit.

Sitemap | Algemene Voorwaarden