categorieen Menu
0
zoeken
https://www.sportbrace24.nl/schouderbrace
Zoek op naam, nummer, kenmerk...
Winkelmandje

Schouderbraces kopen voor de beste stabiliteit

Een schouderbrace ondersteunt de schouder of arm bijvoorbeeld na luxatie of fracturen of dient als ondersteuning ter preventie van luxatie of pijn. De merken die wij voeren zijn dan ook alleen Sporlastic eZamst.

#/pagina
 
Afdrukken

Werkt een schouderbrace?

Over het algemeen zijn schouderbraces voor revalidatie en de ontladende braces het meest effectief. De braces helpen sommige mensen meer dan andere. Sommige mensen zijn bang dat schouderbraces zelfs de kans op blessures verhogen. Dit komt vooral vaak voor bij sporters. Dit komt doordat de schouderbrace zo vaak gedragen wordt dat de spieren in het schoudergewricht in kracht afnemen. Over het algemeen is het toch het geval dat de mensen die schouderbraces dragen het gevoel hebben dat ze helpen. Hierbij moet vooral onthouden worden dat een schouderbrace als ondersteuning gebruikt dient te worden en niet als langdurige oplossing waarbij het als vervanging voor spieren moet optreden.

Hoe krijg ik een schouderbrace?

Er zijn vele manieren om een ​​schouderbrace te krijgen. Apotheek of medische aanbod winkels bieden vaak eenvoudige schouder mouwen of steunen. Sommige mensen bestellen schouderbraces rechtstreeks van fabrikanten of op het internet. Uw arts is een goede bron en kunnen weten over de vele verschillende schouderbrace bedrijven. Uw arts kan u goed helpen bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende braces.

Hoe kan ik een schouderbrace gebruiken?

Tijdens het sporten, moet schouderbraces worden gebruikt zoals voorgeschreven door uw arts of adviseur. Wees voorzichtig bij het aantrekken van de brace op om ervoor te zorgen dat de scharnieren zijn waar de schouder buigt. Riemen, banden of haak-en-lus tapes moeten worden vastgemaakt rond je been. U moet de plaatsing van de brace te controleren tijdens activiteiten om ervoor te zorgen dat het niet is verplaatst. Slecht geplaatste beugel kan pijn doen in plaats van je te helpen. Om goed te werken, moet een schouderbrace gedurende alle activiteiten die u in gevaar brengen voor blessures aan je schouder worden gedragen. Vergeet niet om goed op te warmen voor het begin van elke activiteit.

Sitemap | Algemene Voorwaarden